Go to top

ALUMINIUM 2024: Innovatief platform voor de toekomst van de aluminiumindustrie

DÜSSELDORF - Van 8 tot 10 oktober 2024 opent ALUMINIUM in Düsseldorf haar deuren voor professionals uit de aluminiumindustrie. Met ongeveer 800 exposanten uit 50 landen belooft deze beurs een bruisend centrum te worden voor innovatie, duurzaamheid en toekomstige technologieën.



Groot aanbod van deelnemers
ALUMINIUM 2024 brengt toonaangevende bedrijven, vernieuwers en start-ups samen uit de gehele aluminium branche. Bezoekers kunnen kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen en trends in de sector tijdens de prestigieuze ALUMINIUM Conference, waar experts uit industrie en academische wereld hun inzichten delen.


Innovatieve zones en paviljoens
De beurs introduceert diverse "special zones", waaronder het "InnovationPlaza Sustainability & Recycling". Hier vinden bezoekers een Speakers Corner en themapaviljoens waar experts hun meest innovatieve oplossingen presenteren. Deze gebieden zijn uitgebreid sinds de vorige editie, wat nog meer mogelijkheden biedt voor uitwisseling en inspiratie.


Aluminium: materiaal van de toekomst
ALUMINIUM 2024 legt de nadruk op cruciale thema's zoals duurzaamheid, recycling, circulaire economie en opkomende technologieën. Aluminium speelt hierin een sleutelrol vanwege zijn bijdrage aan het bestrijden van klimaatverandering en het verbeteren van hulpbronnenefficiëntie. Het materiaal wordt gezien als een "game changer" in ecologische transformatie en heeft enorm potentieel voor een duurzamere industrie.


Women With Metal - ALUMINIUM Awards
Een primeur op ALUMINIUM 2024 is de uitreiking van de "Women With Metal - ALUMINIUM Awards" op 9 oktober. Deze prijzen eren de prestaties van vrouwen in de aluminiumindustrie en beogen diversiteit en gelijkheid te bevorderen. Tegelijkertijd adresseren ze het tekort aan specialisten en brengen ze innovatieve oplossingen onder de aandacht.


Platform voor de gehele industrie
Als toonaangevend platform brengt ALUMINIUM Düsseldorf producenten, verwerkers, technologieleveranciers, eindgebruikers en klanten samen. Bezoekers kunnen de nieuwste trends ontdekken, waardevolle contacten leggen en inspiratie opdoen. Registreer je nu voor ALUMINIUM 2024 en maak deel uit van de toekomst van de aluminiumindustrie. Voor meer informatie en tickets, bezoek de officiële website van ALUMINIUM 


Aluminium Beurs 2024 banner

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht