Go to top

apt Group inspireert op ALUMINIUM 2024 met duurzame innovaties en partnerschappen

Op de tweede dag van de beurs maakt de apt Group de positieve balans op van zijn aanwezigheid op ALUMINIUM 2024. De focus ligt op baanbrekende technologieën zoals de gepatenteerde LiteFlap® lichtgewicht busflap en de CoolFusion high-performance koellichamen. Daarnaast toont een exclusieve beursvideo de hoogtepunten van de eerste dag.


apt Stand ALUMINIUM 2024 beurs

apt Beursstand 4F39 #ALUMINIUM2024



Düsseldorf, 9 oktober 2024
- Op de tweede dag van ALUMINIUM 2024 maakt de apt Group de eerste positieve balans op van zijn aanwezigheid op de beurs. Met een uitgebreid productportfolio en innovaties op het gebied van aluminiumverwerking heeft het bedrijf al talrijke bezoekers naar zijn stand (hal 4, stand 4F39) gelokt. Vooral de gepatenteerde LiteFlap® en de high-performance koellichamen uit de CoolFusion serie, evenals de “Wall of Fame” met een verscheidenheid aan complexe profielen, trekken veel belangstelling van vakbezoekers. “Onze verwachtingen zijn overtroffen”, verklaart Michael Zint, CEO van de apt Group. “De dialoog met industrie-experts laat zien dat onze technologieën niet alleen voorzien in de behoefte aan duurzame oplossingen, maar ook het concurrentievermogen van onze klanten aanzienlijk kunnen vergroten door middel van kwalitief hoogwaardige eindproducten."


Eerste beurshoogtepunten in de video van apt
Om een levendige indruk te geven van de beurs en de innovaties van de apt Group, heeft het bedrijf een beursvideo gepubliceerd waarin de belangrijkste hoogtepunten van de eerste beursdag worden samengevat.


Klik hier voor de video: ALUMINIUM 2024 beursvideo



Focus op duurzaamheid en digitalisering
Naast productontwikkelingen zoals de LiteFlap® voor de transport- en automobielsector en high-performance koellichamen, die speciaal zijn ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van vermogenselektronica, richt apt zich op onderwerpen als duurzaamheid, de circulaire economie en digitale transformatie. Vooral in tijden van stijgende grondstofprijzen en strengere milieuvoorschriften speelt de implementatie van duurzame technologieën een centrale rol voor de aluminiumindustrie.


Nieuwe partnerschappen en zakelijke kansen
Naast de presentatie van baanbrekende technologieën is het doel van apt op ALUMINIUM 2024 om bestaande zakelijke relaties te versterken en nieuwe partnerschappen aan te gaan. De eerste veelbelovende gesprekken met potentiële partners en klanten hebben al plaatsgevonden en het bedrijf is optimistisch over de resterende dagen van de beurs.


Informatie en toegangstickets voor last-minute bezoekers
ALUMINIUM 2024 in Düsseldorf loopt nog tot en met donderdag 10 oktober 2024. Last-minute bezoekers kunnen nu nog een gratis toegangsticket downloaden. Bezoekerskaarten ALUMINIUM 2024.


Belangrijkste gegevens
Plaats: Beurs Düsseldorf
Datum: van 8 tot en met 10 oktober 2024
Stand: Hal 4 Stand nummer 4F39

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht