Go to top

Bezoek Bikar op Aluminium 2024 Düsseldorf stand 4F28

Ontmoet ons op ALUMINIUM 2024 - in Düsseldorf - Bij BIKAR zegt de naam van de beurs alles: ALUMINIUM – ons meest voorradige en best verkopende materiaal! Bij ons vindt u de ideale partner voor materiaallevering in de luchtvaart, machinebouw en vele andere industrieën.



Al meer dan 60 jaar staat ons familiebedrijf synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in de handel van aluminium, koper, messing, roodkoper, brons en speciale legeringen. Onze klanten profiteren van ons uitgebreide voorraad- en leveringsprogramma, met platen, staven, ringen, ronde schijven en profielen – wereldwijd! In onze hooggeautomatiseerde snijcentra produceren we halffabricaten van aluminium precies op maat volgens uw specificaties. Dit maakt ons een van de toonaangevende leveranciers in de markt. We leveren het juiste materiaal, met de juiste kwaliteit, tegen de juiste prijs en met korte levertijden.



Ontmoet ons internationale team en verken ons uitgebreide assortiment non-ferrometalen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen! Bezoek ons op stand 4F28


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht