Go to top

Garfield Aluminium presenteert zich op de Aluminium beurs in Düsseldorf

Garfield Aluminium, toonaangevende groothandel in de aluminiumindustrie, nodigt belangstellenden uit voor een bezoek aan stand 3D24 tijdens de Aluminium beurs in Düsseldorf. Met meer dan 50 jaar ervaring biedt het bedrijf een unieke kans om de nieuwste ontwikkelingen in aluminium profielen en oplossingen te ontdekken.


Expertise in maatwerk
Garfield Aluminium onderscheidt zich door hun specialisatie in op maat gemaakte aluminium profielen. Het bedrijf werkt nauw samen met klanten om profielen te creëren die exact voldoen aan specifieke wensen en eisen. Van ontwerp tot productie en zelfs voorraadbeheer, Garfield biedt een complete service.


Innovatieve aanpak
• 3D-geprinte proefprofielen voor optimale klanttevredenheid
• Flexibele productie en levering op afroep
• Uitgebreide ondersteuning bij ontwerp en materiaalkeuze


Internationale vertegenwoordiging
Als onderdeel van de Amari familie is Garfield Aluminium aanwezig met vertegenwoordigers uit diverse landen. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om internationale contacten te leggen en inzicht te krijgen in globale trends in de aluminiumindustrie.


Persoonlijk contact
Laten we van de gelegenheid gebruik maken om, onder het genot van een kop koffie, constructieve gesprekken te voeren over de mogelijkheden en oplossingen die wij kunnen bieden. Het ervaren team staat klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven over specifieke projecten en uitdagingen. De Aluminium beurs in Düsseldorf biedt een uitgelezen kans om de expertise van Garfield Aluminium van dichtbij te ervaren. Bezoek daarom stand 3D24 en ontdek hoe Garfield Aluminium jouw bedrijf kan ondersteunen met een uitgebreide reeks producten en diensten.


Voor contactgegevens klik je hier


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht