Go to top

Metaalketen Hengelo breidt dienstverlening uit met aanschaf Mayer Zaagmachine

Metaalketen Hengelo heeft met de aanschaf van een Mayer zaagmachine nu de mogelijkheid om aluminium met een dikte van 200mm te zagen. Daarmee zet de onderneming een belangrijke stap in het verder ontzorgen van haar relaties. Metaalketen Hengelo had al de beschikking over twee zaagmachines waarmee tot 150mm dik materiaal kon worden bewerkt. Met de aanschaf van de Mayer zaagmachine heeft de onderneming vanaf begin november een machine waarmee nog efficiënter en nauwkeuriger kan worden gewerkt.


Mayer Aluminium platenzaag Line 200


“We willen graag een onmisbaar onderdeel zijn in het proces van onze klanten. Nu we de beschikking krijgen over een Mayer zaagmachine zijn we nog beter in staat om in te spelen op de wensen van onze klanten. We zijn straks nog flexibeler waardoor levertijden nog korter worden. De Mayer zaagmachine staat bekend om zijn nauwkeurigheid. Om deze optimaal tot zijn recht te laten komen, worden onze specialisten getraind in het werken met de machine” aldus een trotse directeur Brigitte Kuipers van Metaalketen Hengelo. De aanschaf van de Mayer zaagmachine is een typisch voorbeeld van de wijze waarop Metaalketen Hengelo continu bezig is om de kwaliteit van haar producten en diensten te optimaliseren en uit te breiden.


Voor meer informatie omtrent Metaalketen Hengelo klikt u hier


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht