Go to top

Nieuwe opleiding Platform HDN - Systematisch Procesontwerp volgens EN-1672-2

Binnen de voedingsmiddelenindustrie worden zeer hoge eisen gesteld aan voedselveiligheid en hygiëne. Platform HDN heeft samen met diverse ketenspelers de opleiding Systematisch Procesontwerp volgens EN-1672-2 ontwikkeld.
 

De opleiding is grotendeels opgezet rondom de EN-1672-2, de norm die ten grondslag ligt aan hygiënisch ontwerpen en bouwen. Praktische toepassing van deze norm is echter een van de voornaamste uitgangspunten van deze training. Van microbiologische basisbeginselen en belangrijke ontwerpvariabelen, tot de keuze van geschikte materialen. De opleiding maakt inzichtelijk hoe men transparant en traceerbaar tot een hygiënisch ontwerp kan komen en hoe de keuzes invloed hebben op de kwaliteit van een ontwerp.

 
Tijdens deze vijfdaagse opleiding wordt de gedoceerde kennis omgezet naar praktische en systematisch toepasbare uitvoering en kennis. De uitwerking van een case vormt de rode draad bij deze training. Hierbij wordt er een idee structureel tot een ontwerp uitgewerkt. Dit, en de talloze voorbeelden en opdrachten leggen de link met de werksituatie waarmee theorie in verbinding wordt gebracht met de praktijk. Kortom, een essentiële training waarbij praktische tools worden gegeven om tot een systematisch maar bovenal hygiënisch procesontwerp te komen. De opleiding wordt tevens afgesloten met een theoretisch examen.

 
Klik op deze LINK voor al de verdere informatie over deze opleiding.
 

Platform HDN
Einsteinbaan 1, 3439 NJ Nieuwegein  
T: +31 (0) 30 605 3344
info@hdn4food.com 
 
HDN Logo 2023 (vierkant)

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht