Go to top

Ontdek 247TailorSteel op METAVAK 2024!

Dit najaar is 247TailorSteel opnieuw te vinden op METAVAK, hét nationale vakevent voor de metaalbewerkende industrie in Nederland. We nodigen u van harte uit om op 1, 2 en 3 oktober ons te bezoeken op stand B112 in de Evenementenhal in Gorinchem.


247TailorSteel is marktleider in Nederland en toonaangevend op het gebied van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen in Europa. Dankzij onze geavanceerde online software Sophia® ontvangt u binnen één minuut uw offerte en, indien gewenst, uw bestelling in 48 uur geleverd. Graag laten we u tijdens METAVAK zien hoe eenvoudig en efficiënt u Sophia® kunt inzetten als verlengstuk van uw productie.


Tijdens METAVAK presenteren we niet alleen de kracht van Sophia®, maar bieden we u ook de mogelijkheid om deze zelf uit te proberen. Onze Area Sales Managers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te informeren over de nieuwe ontwikkelingen van 247TailorSteel zoals uitbreiding van ons materiaalaanbod en het importeren van TeklaStructure bestanden.


Ontdek de toekomst van metaalbewerking. Bezoek ons op stand B112 en ervaar zelf wat 247TailorSteel te bieden heeft. Kaarten voor METAVAK zijn eenvoudig hier te bestellen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

247TailorSteel - Standnr: B112


247Tailorsteel foto bij persbericht aug 2023

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht