Go to top

Revolutionaire BIKAR ZONE zet nieuwe standaard in precisie-productie

2 juli 2024
Geavanceerde robottechnologie en slimme besturing leiden tot economische en ecologische vooruitgang
BIKAR introduceert de ultramoderne BIKAR ZONE, een productiefaciliteit die met de nieuwste robottechnologie en intelligente besturing een revolutie teweegbrengt in de productie van aluminium onderdelen.

Van klein tot groot, van enkelstuks tot serie
De BIKAR ZONE kan een breed scala aan producten vervaardigen, van kleine componenten tot grote platen, en is flexibel genoeg voor zowel enkelstuks als serieproductie.

Economisch en ecologisch verantwoord
De BIKAR ZONE is duurzaam en economisch efficiënt dankzij geavanceerde technologieën en slimme besturingssystemen, wat resulteert in minimale milieu-impact. Dankzij geavanceerde technologieën en intelligente controlesystemen wordt er minder materiaal verbruikt en meer gerecycled, waardoor de BIKAR ZONE efficiënt en duurzaam is.

Kwaliteit voorop
De geavanceerde robottechnologie van de BIKAR ZONE zorgt voor ongekende precisie en producten van de hoogste kwaliteit, die voldoen aan de strengste specificaties.

Een kijkje achter de schermen
BIKAR heeft een exclusieve video op YouTube gelanceerd die een uniek inkijkje biedt in de werking van de BIKAR ZONE en de combinatie van robottechnologie en intelligente besturing toont.

Toekomstgericht ondernemen
Met de BIKAR ZONE positioneert BIKAR zich als voorloper in de industrie, klaar voor de toekomst met geavanceerde technologieën en duurzame productiemethoden. Deze faciliteit zet een nieuwe standaard in kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid, en toont dat innovatie en verantwoord ondernemen hand in hand kunnen gaan.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht