Go to top

Roba Metals presenteert zich op Aluminium 2024 in Düsseldorf

Duurzaamheid is een belangrijke pijler binnen Roba Metals, het is dan ook onze core business. Daarom staat onze afdeling Aluminium dit jaar samen met onze collega’s van de Recycling afdeling op de ALUMINIUM beurs.


In Aluminium zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige spanningsarme en vlakke aluminium platen en coils. Wij hebben standaard afmetingen in diverse legeringen direct leverbaar uit onze voorraad. In ons moderne servicecenter produceren wij platen tot en met 12 meter lang, 2 meter breed en 3,0 mm dik.



Recycling is gespecialiseerd in het recyclen van aluminium productie afvallen. In onze eigen smelterijen worden uw afvallen ingezet als alternatieve grondstof voor het primaire aluminium. Het is daarbij ons doel om de reststromen zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk te recyclen. Daarom geven onze specialisten persoonlijk advies op basis van beschikbare volumes en kwaliteiten. Zij helpen te bepalen op welk niveau de afvallen gescheiden ingezameld dienen te worden en welke logistieke invulling daar het beste bij aansluit.


Er zijn ook mogelijkheden om de cirkel helemaal rond te maken in vier stappen:

1. Wij leveren aluminium in verschillende vormen aan de klant.

2. Wij nemen de aluminium restafvallen retour die vrijkomen bij het bewerkingsproces.

3. Wij gebruiken de restvallen als alternatieve grondstof voor primair aluminium.

4. Wij leveren nieuw aluminium in verschillende vormen retour aan de klant. 



Kom ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw business op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Wij verwelkomen u graag op onze stand 3D72.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht