Go to top

Bezoek Van Dulst op de Aluminium vakbeurs van 8 tot en met 10 oktober 2024 in Düsseldorf.

Van Dulst Techniek presenteert innovatieve oplossingen op vakbeurs Aluminium welke van 8 t/m 10 oktober wordt gehouden in het Tentoonstellingscentrum Düsseldorf. Van Dulst Techniek, toonaangevende fabrikant van productielijnen voor de aluminiumindustrie, nodigt bezoekers uit voor hun stand 5H01 op de komende vakbeurs Aluminium in Düsseldorf. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt het bedrijf geavanceerde oplossingen die de efficiëntie en productiviteit in de sector aanzienlijk verbeteren.


Bezoekers kunnen kennismaken met:

-Op maat gemaakte oplossingen
-Geavanceerde robotica
-Complexe grijpsystemen



Van Dulst Techniek vertegenwoordigt gerenommeerde merken zoals MPS Modulaire Productiesystemen, MECAL Machines en JIH-I Machines. MPS, Modulaire Productie Systemen, is gespecialiseerd in oplossingen om af te korten, frezen en ponsen van aluminium extrusieprofielen, met mogelijkheden voor automatisch laden en lossen via handlingsystemen of robotica. "Technische verkoopadviseurs bieden oplossingen aan voor specifieke behoeften van elke klant," aldus een woordvoerder van Van Dulst Techniek. "Wij zijn trots op onze MPS machines die naadloos aansluiten bij de wensen van de klant. Met de eigen software MPS Control, is iedere koppeling te maken met het ERP productie platform van de klant "


Bezoekers van de stand 5H01 krijgen de kans om:

-De nieuwste techniek in aluminium productie te ervaren
-Persoonlijk en technisch advies te ontvangen van specialisten in de    machinebouw
-Demonstraties te zien van een zaagcentrum met automatisch beladingsysteem



Van Dulst Techniek nodigt alle geïnteresseerden uit om de stand te bezoeken op “Aluminium” om de laatste innovatieve oplossingen voor aluminiumbewerking te bespreken. Voor meer informatie of het maken van een afspraak tijdens de beurs, neem contact op met: avandulst@vandulst.nl en we reserveren een tijdslot om u te adviseren bij uw bewerkingsvraagstuk. We zien u graag op de vakbeurs Aluminium van 8 tot en met 10 oktober 2024 in Düsseldorf.



Van Dulst logo 2024

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht