Go to top

Gerobotiseerde kantbank en implementatie SNIJ Noord Online

Eind augustus is de gerobotiseerde kantbank van LVD geïnstalleerd, getest en inbedrijfgesteldbij SNIJ Noord in Heerenveen. Daarnaast is SNIJ Noord Online, het online portal waarin klanten snel offertes kunnen maken en bestellingen plaatsen, beschikbaar voor bestaande relaties en nieuwe klanten. Deze ontwikkelingen zijn een volgende stap in de groei van het Friese bedrijf.


24/7 kantwerk aanvulling op uitgebreide machine-capaciteit
De Easy-Cell, een uiterst flexibele robotkantcel, combineert een Easy-Form 80/25 kantbank en een industriële Kuka robot. Daarmee beschikt SNIJ Noord naast kantbanken met een capaciteit tot 6 meter nu ook over de mogelijkheid om 24/7 kantwerk verzendklaar te maken.De investering in de gerobotiseerde kantbank sluit aan op de groeiende vraag naar het lasersnijden, buislasersnijden en kanten van halffabricaten van hoge kwaliteit. Na uitbreiding van de capaciteit met de 6 meter kantbank, de TruLaser 5030 met magazijn­systeem en de TruLaser 5060 Fiber 24kW van TRUMPF is dit een belangrijke en logische volgende stap.


Snij Noord foto persbericht sept 2024


Synergie persoonlijk contact en online gemak
Belangrijke kracht van SNIJ Noord is het persoonlijke klantcontact, advies en meedenken zodat elke order wordt afgeleverd als een cadeau voor de klant. Om klanten de mogelijkheid te bieden snel een offerte te ontvangen en online te bestellen is SNIJ Noord Online volledig vernieuwd. Het nieuwe portal is de afgelopen maanden uitgebreid getest en is vanaf half september beschikbaar voor bestaande relaties en nieuwe klanten. “Juist de synergie van snelheid via SNIJ Noord Online en vakkennis via ons verkoopteam blijkt van toegevoegde waarde voor onze klanten.” legt Gerrit Jellema uit. “Dat klantengemakkelijk via SNIJ Noord Online een calculatie kunnen maken, een bestelling kunnen plaatsen en orders kunnen volgen geeft voordelen. En dat ze voor specifieke vragen, aangepaste levertijden of grotere aanvragen altijd terug kunnen vallen op ons team, versterkt onze kernwaarde dat we altijd topkwaliteit willen leveren aan onze klanten.”


Meer informatie
Voor het laatste nieuws rondom de nieuwe kantbank en features van SNIJ Noord Online kijkt u op www.snijnoord.nl, neemt u contact op met Jaap van Houten via 0513 622 841 of verkoop@snijnoord.nl, of volgt u SNIJ Noord via LinkedIn.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht