Go to top

Profipack verhuist naar nieuw pand in De Meern

Profipack, specialist in verpakkingsmaterialen in Nederland, België en Duitsland, kondigt met trots aan dat wij gaan verhuizen naar een nieuwe, ruimere locatie in De Meern. Vanaf vrijdag 11 oktober zijn wij te vinden op ons nieuwe adres.

Factuur-, bezoek- en afhaaladres: Molensteyn 14, 3554 PT De Meern.
Leveradres: Veldzigt 27, 3454 PW De Meern.


Meer ruimte, betere service
De verhuizing betekent een grote stap vooruit voor Profipack. Ons magazijn groeit van 2.200 palletplekken naar 5.000 palletplekken en het aantal laaddocks wordt uitgebreid van 3 naar 12. Deze uitbreiding stelt ons in staat om efficiënter te werken en onze klanten nog beter van dienst te zijn met snellere leveringen en een groter productaanbod.


Tijdelijke onderbreking van onze dienstverlening
In verband met de verhuizing zullen wij van vrijdag 4 oktober 11:00 uur tot vrijdag 11 oktober geen orders kunnen verzenden, orders kunnen in deze periode wel zoals gebruikelijk geplaatst worden. Wij raden je aan om hier rekening mee te houden bij jouw bestellingen. Vanaf 14 oktober staan wij weer volledig voor je klaar vanuit onze nieuwe locatie.
Wij bedanken je voor jouw begrip en kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen op ons nieuwe adres in De Meern.


Over Profipack
Profipack is dé specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen en levert aan zowel bedrijven als particulieren door heel Nederland, België en Duitsland. Met een breed assortiment, scherpe prijzen en snelle levering streven wij naar de beste service voor onze klanten.
 
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht